Masterclass onderwijs voor ondersteuners

11 oktober 2021

Ondersteuners zijn mensen die vaak een bepaalde expertise hebben opgebouwd, sommigen binnen onderwijs, sommigen daarbuiten. Er zijn startende ondersteuners die nog bijna nooit in onderwijs hebben gestaan maar wel een enorme expertise hebben opgebouwd binnen een bepaald ‘type’.

We willen inzetten op het versterken van de ondersteuners die nog weinig tot geen ervaring hebben binnen onderwijs. We bieden hen een ‘masterclass onderwijs’ aan om eerst en vooral gewoon te worden aan de ‘taal binnen onderwijs’. Daarin hebben we het zowel over thema’s als differentiëren, het werken binnen het zorgcontinuüm en de brede basiszorg, UDL en klasmangement, als over het omgaan met weerstand en jezelf een plaats geven binnen een lerarenteam.

Op 28 en 29 oktober, met een terugkomdag op 1 februari.
Telkens van 9 uur tot 16 uur.
Hoekstraat 6, 3390 Sint Joris Winge
Kostprijs? 360 euro

Inschrijven kan hier.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Wil je graag deelnemen aan het congres ‘Samen Leersprongen maken’? Schrijf je dan in: https://event.schoolmakers.be/

We willen inzetten op het versterken van de ondersteuners die nog weinig tot geen ervaring hebben binnen onderwijs. We bieden hen een ‘masterclass onderwijs’ aan om eerst en vooral gewoon te worden aan de ‘taal binnen onderwijs’.

https://buff.ly/3BwpwUj

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2021 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be