Adviesgesprek aan gunsttarief

04 april 2015

bordbeeld-advies

 

Sta jij voor een moeilijk gesprek of een pittig veranderproces? Wissel je graag van gedachten over evaluatiebeleid, vakgroepwerking of jouw leiderschapsstijl? Leeft er spanning onder de collega’s of is de motivatie zoek? Wil je inspiratie voor samenwerking binnen de scholengroep? Of voor het ontwerpen van een nieuwe opleiding?

Plan nu je adviesgesprek aan gunsttarief. Zo zet je vanuit een frisse blik en extra argumenten een stap in de juiste richting. Waarover wil jij – dit schooljaar nog – een portie goede raad? Vraag tijdens de maand mei een gesprek aan via info@schoolmakers.be en betaal slechts 50 euro/uur *

* Dit actietarief geldt enkel voor de adviesgesprekken die via mail worden aangevraagd t.e.m. 16 juni 2015, en gepland worden vóór 11 juli 2015. Het tarief is exclusief 21% BTW en verplaatsingskost. De organisatie Schoolmakers cvba behoudt zich het recht voor om op aanvragen niet in te gaan.

 

Terug naar schoolsmakers

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be