Webinar ‘Iedereen mee met ICT’

29 januari 2019

Deze webinar is tot stand gekomen in samenwerking met toll.net. In een uurtje tijd neem ik jullie mee in de wereld van ICT en differentiatie.

We bekijken eerst wat voor ons de definitie is van differentiëren en hoe we dan ICT zo effectief mogelijk als ondersteunend middel kunnen inzetten. Goede ICT integratie kan ervoor zorgen dat je als leraar tijd en ruimte krijgt om het leertraject van de leerlingen te onderzoeken, zodat je gericht kunt coachen, remediëren of extra uitdagen.

Ik geef een heleboel voorbeelden van sterke apps die je kan inzetten in de les maar ik wil jullie vooral uitdagen om zelf de zoektocht aan te gaan.

Joris Van Waes

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be