Lessons Learned spel – kom als school nóg sterker uit de coronaperiode!

16 juni 2020

De voorbije maanden verlegden we in het onderwijs collectief onze grenzen. Een onvergetelijk schooljaar loopt ten einde. Tijd om terug te blikken, te versterken wat goed was en te sleutelen aan wat beter kan. Schoolmakers staat klaar om scholen bij deze denkoefening te ondersteunen. Met een spel om ervaringen uit deze periode via vraag & antwoord zichtbaar te maken en er lessen uit te trekken. 

Inhoudstafel van het spel:

  • Introductie
  • Voor wie is dit spel?
  • Wat is het doel?
  • Wat zijn de spelregels?
  • Waarover gaat dit spel?
  • Hoe speel je dit spel?
  • Welke spelvarianten zijn er?
  • Meer lezen en weten?

Geïnteresseerd? Via dit formulier krijg je gratis toegang tot het Lessons Learned spel van Schoolmakers.

Een school die investeert in samen leren, wordt al doende een lerende school. In dit spel spreken we jou aan. Jij bent de Schoolmaker. Jij maakt mee school, welke positie, functie of rol je ook hebt. Leg dit spel op tafel. 

Ben je uitgespeeld en nog niet waar je wilt zijn? Versterk je graag het leren met ondersteuning van buitenaf? 

Bekijk hier ons Lessons Learned aanbod. Met Klaar voor het najaar vertalen we lessons learned in het hoger onderwijs naar een concreet actieplan voor volgend academiejaar.

Veel leerplezier!

Schoolmakers, Saskia Vandeputte en Charlotte Arnou

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Met dit aanbod speelt Schoolmakers in op de specifieke noden die scholen ervaren tijdens corona. We belichten de vele mogelijkheden die er zijn om te differentiëren en te remediëren.

https://buff.ly/36n83Rv

“Met de scholengroep sleutelden we in de vakantie aan het corona-actieplan. Het doel was duidelijk: bij een melding moest elk personeelslid meteen weten wat te doen.”

An Agneessens, directeur van het Lyceum Aalst, over het corona-actieplan: https://buff.ly/348BdlC

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2020 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be