Lessons Learned spel – kom als school nóg sterker uit de coronaperiode!

16 juni 2020

De voorbije maanden verlegden we in het onderwijs collectief onze grenzen. Een onvergetelijk schooljaar loopt ten einde. Tijd om terug te blikken, te versterken wat goed was en te sleutelen aan wat beter kan. Schoolmakers staat klaar om scholen bij deze denkoefening te ondersteunen. Met een spel om ervaringen uit deze periode via vraag & antwoord zichtbaar te maken en er lessen uit te trekken. 

Inhoudstafel van het spel:

  • Introductie
  • Voor wie is dit spel?
  • Wat is het doel?
  • Wat zijn de spelregels?
  • Waarover gaat dit spel?
  • Hoe speel je dit spel?
  • Welke spelvarianten zijn er?
  • Meer lezen en weten?

Geïnteresseerd? Via dit formulier krijg je gratis toegang tot het Lessons Learned spel van Schoolmakers.

Een school die investeert in samen leren, wordt al doende een lerende school. In dit spel spreken we jou aan. Jij bent de Schoolmaker. Jij maakt mee school, welke positie, functie of rol je ook hebt. Leg dit spel op tafel. 

Ben je uitgespeeld en nog niet waar je wilt zijn? Versterk je graag het leren met ondersteuning van buitenaf? 

Bekijk hier ons Lessons Learned aanbod. Met Klaar voor het najaar vertalen we lessons learned in het hoger onderwijs naar een concreet actieplan voor volgend academiejaar.

Veel leerplezier!

Schoolmakers, Saskia Vandeputte en Charlotte Arnou

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

In het voorjaar gaf @Jan_Royackers een interactieve online workshop over online samenwerkend leren op de Digital School Today-dag van Econocom. De mensen van @Econocom_BeLux schreven er deze blog over, die je ook terugvindt op hun website.

Lees hier: https://buff.ly/3lE5NMM

Laurens maakt deel uit van 2 themateams, die zich focussen op enerzijds het didactische luik en anderzijds op digitalisering. Thema’s waar Laurens niet alleen een ruime ervaring in opgebouwd heeft, maar ook dagelijks op zijn school mee in aanraking komt.

https://buff.ly/3uYk7CO

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2021 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be