Het is geen kletscafé – denktank voor onderwijsvragen

03 mei 2018

Inhoud

Tijdens deze denktank bespreken we via verschillende intervisietechnieken mogelijke werkvragen binnen je eigen onderwijscontext. Als leerkracht overleg je vaak in je eigen schoolteam en vis je steeds in dezelfde vijver van ideeën. Wij bieden een veilige context waar je andere leerkrachten ontmoet, je je werkvraag kan stellen en los van je eigen team nieuwe ideeën kan opdoen.

We zoomen in op jouw probleem en bekijken het met een frisse blik. Wat is je vraag? Waar liggen mogelijke pistes? Hoe kan je hier concreet mee aan de slag?

De sessie loopt over vier dagdelen, verspreid over een jaar. Tussen de sessies door houden we contact via een digitale tool. We zorgen voor een gezellige ruimte, een hapje en een drankje. Maar laat ons duidelijk zijn: er zal wel degelijk hard gewerkt worden, het is geen kletscafé!

Praktisch

7 november 2018, 12 december 2018, 6 februari 2019 en 27 maart 2019.

Telkens van 9 tot 12 uur in 3390 Sint-Joris- Winge.

Tarief: 150 euro, all-in. Schrijf je hier in.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Iedereen mee met ICT? In deze webinar neemt Schoolmakers @JorisVanWaes Waes je mee in de wereld van ICT en differentiatie. Hij geeft daar bovenop ook een heleboel voorbeelden van sterke apps die je kan inzetten in de les. https://t.co/hJhhTRq4nd

"Directe Instructie is een duidelijk lesplan waarvan de effectiviteit zeer hoog ligt. De hoofdletter verwijst naar het unieke karakter van dit lesplan"
@Jan_Royackers geeft uitleg in deze blog in de populaire reeks rond #modernisering van het #secundair. https://t.co/1d9OwZzo6e

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2019 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be