Blind Date: van onderwijsdromer naar onderwijsdoener! WEDSTRIJD

04 september 2018

Terug naar school, en dus lanceert Schoolmakers een nieuwe wedstrijd om de onderwijspassie in Vlaanderen nog meer aan te wakkeren.

Ken je dit gevoel: je zit met een idee waarvan je wéét dat het de kiem is van iets heel moois in onderwijs. Iets kleins van groot belang, of iets groots dat nu nog weinig slaagkans heeft. Het mag een idee zijn voor in je eigen les, of een totaalplan om je school te hervormen, elk idee telt.

Schoolmakers biedt je de kans om in contact te komen met andere onderwijsdromers en daarbij gecoacht te worden in de concretisering van je idee.

Na het indienen van jouw prille idee, vormen wij één groepje per provincie van 3 onderwijsdromers. Jullie worden uitgenodigd voor een blind date in een gezellig restaurantje waar het eten op onze kosten is. Twee Schoolmakers vervoegen jullie tafel en bieden jullie die avond gratis persoonlijke coaching om je project in de wereld te kunnen zetten. De bedoeling is dat je die avond naar huis kan gaan met een lekker gevulde maag en een hoofd vol concrete ideeën en stappen die je kan zetten om met je onderwijsdroom aan de slag te gaan.

Win je niet, wees dan vooral niet teleurgesteld. Je wordt uitgenodigd als eregast op onze SchoolSmaker Onderwijsinnovatie later dit jaar. Daarover krijg je meer info na het indienen van je kandidatuur.

Deelnemen aan deze actie kan tot 15 september. Klik HIER om je idee door te spelen !

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be