Schaalvergroting op mensenmaat

14 juni 2016

schaalvergroting

Oog hebben voor het ‘organisch-culturele’ in processen van schaalvergroting. Dat is waar Pedro De Bruyckere hier voor pleit. Al te vaak worden dit soort grote veranderprocessen immers louter vanuit een technisch-rationeel perspectief bekeken. Scholen maken op mensenmaat, zo formuleert Schoolmaker Bert de uitdaging in een recent artikel over de relationele netwerkbenadering bij schaalvergroting in onderwijsWant als we de leraar en zijn autonomie centraal willen stellen, dan moeten we die van bij de start erbij betrekken.

Benieuwd naar meer? Neem een kijkje in deze presentatie. Op zoek naar procesbegeleiding bij schaalvergroting binnen jouw scholengroep? Mail bert@schoolmakers.be.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be