Liesbeth Geuvens

Verbinding creëren is het thema bij uitstek waar Liesbeth op inzet. Verbinding tussen lesgever en student, op een menselijke en authentieke manier, als coachtrainer binnen het Hoger Onderwijs. Verbinding met jezelf, als gecertificeerd loopbaan- en veerkrachtcoach. Verbinding tussen lokale onderwijsspelers als procesbegeleider rond flankerend onderwijsbeleid.

Liesbeth stond zelf voor de klas als leraar PAV in het Deeltijds beroepsonderwijs. Daarnaast werkte ze 10 jaar als lerarenopleider in het Hoger Onderwijs.

Liesbeth combineert een passie voor leren met een onuitputtelijke interesse in mensen. Verwacht in de aanpak veel waardering, een vleugje humor én een gezond kritische geest.


Terug naar ons team

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is not available at the moment.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2023 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be