Stijn Dhert

Stijn is een Limburgse Leuvenaar. Of een Leuvense Limburger. Het is maar hoe je dat bekijkt. Stijn is ondernemend in onderwijs, werkend aan de Agenda 2030 en altijd op zoek naar duurzame en geëngageerde verbindingen, over grenzen heen.

Stijn is een lerarenopleider en onderwijsbouwer. Altijd geweest. In verschillende rollen. Eerst bij KU Leuven, dan bij Groep T – Internationale Hogeschool Leuven, bij UC Leuven-Limburg en bij Thomas More Hogeschool en nu opnieuw bij KU Leuven. In 2017 gaf hij zijn carrière een bijkomende richting als zelfstandig onderwijsondernemer bij SRLD. Sinds september 2018 is Stijn ook Schoolmaker.

Stijn is mede-oprichter van het Mysterie van Onderwijs. Hij werkt mee aan Samen Onderwijs Maken (SOM) Leuven. Hij adviserend lid van de Vlaamse Unesco Commissie voor het domein ‘onderwijs’ & coördinator van het Vlaamse Unesco-scholennetwerk (ASPnet).


Terug naar ons team

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

"We hebben leerlingen nodig die durven ingrijpen in hun leven, maar ook in maatschappelijke en ethische dilemma’s."

Interview met OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme over trends en ontwikkelingen in onderwijs. Via @klasse_be
https://t.co/fPwWHok2AI

Aftermovie van het kick-off event van IdeaalDuaal 2019, dat plaatsvond op 8 februari in The EGG in Brussel. Met oa onze Schoolmaker Lien Peeters. #ideaalduaal @ideaalduaal https://t.co/QGCYtjPr0n

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2019 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be