Stijn Dhert

Stijn is een Limburgse Leuvenaar. Of een Leuvense Limburger. Het is maar hoe je dat bekijkt. Stijn is ondernemend in onderwijs, werkend aan de Agenda 2030 en altijd op zoek naar duurzame en geëngageerde verbindingen, over grenzen heen.

Stijn is een lerarenopleider en onderwijsbouwer. Altijd geweest. In verschillende rollen. Eerst bij KU Leuven, dan bij Groep T – Internationale Hogeschool Leuven, bij UC Leuven-Limburg en bij Thomas More Hogeschool en nu opnieuw bij KU Leuven. In 2017 gaf hij zijn carrière een bijkomende richting als zelfstandig onderwijsondernemer bij SRLD. Sinds september 2018 is Stijn ook Schoolmaker.

Stijn is mede-oprichter van het Mysterie van Onderwijs. Hij werkt mee aan Samen Onderwijs Maken (SOM) Leuven. Hij adviserend lid van de Vlaamse Unesco Commissie voor het domein ‘onderwijs’ & coördinator van het Vlaamse Unesco-scholennetwerk (ASPnet).


Terug naar ons team

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

"Ouders willen soms dat de zaken sneller gaan dan mogelijk is voor de school. Het Participatiehuis kan die verwachtingen in de juiste context helpen plaatsen.”

Fijn overzicht van @klasse_be rond de verschillende niveaus van ouderparticipatie op school. https://t.co/3Fe1mgLVqK

Onderpresterende leraren... @vanhf_j en Loth Van Den Ouweland wijzen ook op de rol van de schoolleider en het belang van een feedbackcultuur @schoolmakers https://t.co/cyo5ZwVhtd

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2019 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be