Intervisie voor leidinggevenden in het onderwijs

13 mei van  9.30 – 12.00u: Intervisie voor leidinggevenden in het onderwijs

Leren over leiderschap vraagt leren over jezelf in relatie met andere leiders. 
Deze vorm van leren stimuleren wij door het organiseren van intervisie.

Bij intervisie creëren we een plek voor schoolleiders om in alle vertrouwen vragen en ambities vanuit de reële werkpraktijk te bespreken. Niet gewoon om het eens te vertellen, maar vooral om hierin diepgaand bevraagd te worden en zelf verder te leren en te ontwikkelen als mens en als leider. 

In deze SchoolSmaker: 

  • maak je kennis met de werkvorm intervisie
  • leer je hoe je dit in jouw scholengroep of onderwijsinstelling kan integreren als deel van het professionaliseringsbeleid voor leidinggevenden in het onderwijs. 

Doelgroep

We verwelkomen jou graag als je een directeur, adjunct-directeur, TAC, schoolinterne coördinator of bestuurder bent, maar ook als je los van een bepaalde functie interesse hebt in hoe het leiderschap op je school positieve effecten kan hebben tot op het niveau van de prestaties van de leerlingen. 

Voor deze SchoolSmaker betaal je een bijdrage van 40 EUR. 

Schoolmakers

Joëlle Van de Peer was actief in HR en aan het Centrum voor Andragogiek van de UAntwerpen. Als Schoolmaker zet ze in op toekomstgericht coachen dat focust op het plaatsen van mensen in hun sterkte.

Deze SchoolSmaker duurt 2u30. Voor deelname vragen we je betrokken aanwezigheid en 40 EUR.
Je ontvangt enkele dagen op voorhand een digitale link om deel te nemen aan deze online SchoolSmaker.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be