De leerlingenbegeleider als Zwitsers zakmes

31 mei om 20u: De leerlingenbegeleider als Zwitsers zakmes

De leerlingenbegeleider bekleedt een centrale positie in scholen en is een ankerpunt in de relaties tussen de verschillende actoren. Tijdens deze workshop verkennen we hoe je als leerlingenbegeleider een coach, steunpunt en bruggenbouwer zijn en de veelzijdigheid van de functie als kracht kan inzetten.

Doelgroep

Leerlingenbegeleiders

Schoolmakers

Stijn Rooms was leerlingenbegeleider en pedagogisch directeur. Als Schoolmaker focust hij op een breed scala aan thema’s gelinkt aan de emanciperende waarde van onderwijs.

Deze SchoolSmaker duurt 75 min. Voor deelname vragen we je betrokken aanwezigheid en 25 EUR.
Je ontvangt enkele dagen op voorhand een digitale link om deel te nemen aan deze online SchoolSmaker.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be