Gedeeld effectief schoolleiderschap

9 juni om 20u: Gedeeld effectief schoolleiderschap

Tijdens deze SchoolSmaker raak je vertrouwd met de 20 opdrachten die bijdragen tot effectief Schoolleiderschap. Ook maak je kennis met een inspirerende visie op hoe je je schoolleiderschap ontwikkelt. Vooraf ontvang je de uitnodiging om voor jezelf een online quickscan in te vullen.

Doelgroep

We verwelkomen jou graag als je een directeur, adjunct-directeur, TAC, schoolinterne coördinator of bestuurder bent, maar ook als je los van een bepaalde functie interesse hebt in hoe het leiderschap op je school positieve effecten kan hebben tot op het niveau van de prestaties van de leerlingen.

Schoolmakers

Yves Larock is een veelzijdig procesbegeleider en trainer in onderwijs en ver daarbuiten. Momenteel is hij Schoolmaker, daarvoor was hij directeur bij Stichting Lodewijck De Raet.

Deze SchoolSmaker duurt 75 min. Voor deelname vragen we je betrokken aanwezigheid en 25 EUR.
Je ontvangt enkele dagen op voorhand een digitale link om deel te nemen aan deze online SchoolSmaker.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be