In 10 stappen naar een effectieve Zomerschool

Tijdens deze Schoolsmaker kom je aan de hand van 10 gebalde stappen te weten hoe je tot de uitbouw van jouw zomerschool komt. 

We gaan aan de slag met thema’s die zich op dit moment in jouw voorbereiding van jouw zomerschool aanbieden:

  • Doelen en doelpubliek
  • Missie en visie
  • De driehoek leerling – ouder – school
  • Personeel
  • Partners
  • Locatie
  • Plannen
  • én het belang van een sterke startdag

Heb jij aan alles gedacht? Wil je helderheid tussen het bos en de bomen, structuur in de chaos? Tijdens deze Schoolsmaker gaan we aan de slag met een handig overzicht, tips & tricks om die laatste loodjes nét dat lichter te maken en jouw zomerschool nét dat sterker! 

We willen ook graag aan de slag met jouw vragen. Geef ze mee in het inschrijvingsformulier. 

Doelgroep
Organisatoren en coördinatoren van zomerscholen

Door wie?

Karoline coördineerde na enkele jaren voor de klas, de allereerste zomerscholen van Mechelen. Door in te zetten op een efficiënte samenwerking tussen de verschillende stadsafdelingen en onderwijspartners, een sterk team van vrijwilligers, legde ze de fundamenten voor een ijzersterke eerste editie van Talent Krijgt Zomerkans. 

Sinds vorig jaar is Karoline Schoolmaker waar ze zich sindsdien verder verdiept in het ondersteunen en professionaliseren van zomerscholen in Vlaanderen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be