Terms & conditions Facebookwedstrijd 14-21 december 2021


Terms & conditions

  1. Hoe deelnemen

1.1. Om aan de wedstrijd te kunnen deelnemer, moeten deelnemers minstens één ‘lichtpuntje’ posten onder het desbetreffende bericht. Een lichtpuntje kan een persoon zijn, maar evengoed een activiteit of een voorwerp.

1.2. De winnaar wordt gekozen door een tweekoppige jury bestaande uit 2 Schoolmakers.

  1. Wanneer en wie?

2.1. De wedstrijd loopt van dinsdag 14 december tot en met zondagavond 19 december

2.2. Deelnemers kunnen met meerdere comments zoveel deelnemen als ze willen en mogen ook zoveel liken en sharen als ze willen.

2.4. De wedstrijd is niet toegankelijk voor eerste graad – familieleden van Schoolmakers en Schoolmakers zelf.

  1. Prijs

3.1. De prijs voor het winnen van de wedstrijd is een verwenpakket, met kleine lekkernijen voor tijdens de kerstvakantie.

3.2. De prijs is vastgelegd en kan niet worden verkocht of geruild voor geld of een andere dienst.

  1. Data bescherming en publiciteit

4.1. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, geef je je toestemming aan Schoolmakers om je volledige naam en andere basis informatie te gebruiken op website, sociale media of andere PR/communicatie van Schoolmakers.

4.2. Deze wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, beheerd door Facebook of is ook niet geassocieerd met Facebook.

  1. Wedstrijdreglement

5.1. We behouden het recht om deze Terms & Conditions aan te passen tijdens de wedstrijdperiode. Als we dat doen, verplichten we ons ertoe om de meest recente versie ter beschikking te stellen op de website.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be