Co-teachen met SDL en Schoolmakers.

21 oktober 2016

Co-teaching

Het Steunpunt Diversiteit en Leren en Schoolmakers vieren hun intense samenwerking met een co-teach-actie over het ganse land.

In onze nieuwsbrief van september konden leerkrachten zich kandidaat stellen om gedurende een halve dag een co-teacher in hun les te krijgen.

We geven eerlijk toe dat de respons overweldigend was en dat we grondig de tijd hebben genomen om alle voorstellen naar waarde te schatten. Tien leraren krijgen goed nieuws in de mailbox!

Het palet aan winnaars is veelkleurig:

  • 1 OKAN-leerkracht
  • 1 leerkracht Buitengewoon onderwijs
  • 4 leerkrachten basisschool
  • 3 leerkrachten secundair (BSO en ASO, alle graden)
  • 1 docent hogeschool

De leraren behoren tot al de verschillende netten.

Bovendien zijn er geen verliezers. Sommige kandidaten leken ons al zo goed op weg, dat we ons nuttiger voelden om anderen een duwtje in de rug te geven. Maar niet getreurd. De andere scholen zijn eregast op onze SchoolSmaker Co-Teaching die we zullen organiseren in het voorjaar. Het wordt een inspirerende halve dag met voorbeelden en massa’s co-teach-ervaringen.

Meer info daarover later!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be