Collegiale consultatie voor directeurs..

06 januari 2016

Eens je je eigen bril gewoon bent, vergeet je dat er ook
een andere kijk op de wereld mogelijk is.
– Andy Warhol

 

krijtbordje collegiale consultatie directeurs

 

Verlang je als directeur soms naar een extern klankbord?

Op donderdag  28 april 2016 kan jij één van 25 directeurs zijn die deelneemt aan een collegiale consultatie ingericht door Schoolmakers.

Je kan er terecht met vragen die je je stelt over je leiderschap of over andere uitdagingen waar jouw school voor staat.

Als je deelneemt, nodigen we je uit om vooraf jouw belangrijke kwesties, hete hangijzers, gloeiende thema’s door te spelen. Met Schoolmakers zorgen we dan voor een namiddag op maat van de hele groep. Je mag je verwachten aan boeiende en leerrijke gesprekken en aan ideeën over de eerstvolgende stappen die jij op je school kan zetten. Bovendien ervaar je de techniek van de waarderende collegiale consultatie. Zo kan je die later ook zelf inzetten als tool om met een groep leerkrachten uitdagingen aan te pakken.

Tot slot engageert Schoolmakers zich om van dit event een mooi verslag op te maken. Zodat jij er makkelijk kan over rapporteren in je school. En Schoolmakers de verzamelde knowhow breed kan verspreiden, mogelijk zelfs in samenwerking met Klasse.

Begeleiding
Yves Larock en Jan Royackers

Datum en tijdstip    
28 april 2016 van 13.30u tot 16.30u

Locatie
Ministerie van Onderwijs
Consciencegebouw
Koning Alebert II laan 15
1210 Brussel
(op 5 minuten wandelen van Brussel Nood Station)

Bijdrage in de kosten 
20 euro

Schrijf je in

Wil je dit aanbod graag inrichten op maat van je scholengroep of scholengemeenschap? 
Contacteer dan Yves Larock (+32 496 510 980 – yves@schoolmakers.be)

 

Terug naar schoolsmakers

 

 

.

 

 

 

 

.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

JA we moeten samen met de scholen nog beter inzetten op taalrijke omgevingen in de kleuterklas. NEEN dat gaan we niet doen door gezinnen die het al lastig hebben te straffen. Hear Hear voor de oproep om samen toe te werken naar een positief taalproject. #schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2023 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be