Schoolmakers zoekt schoolmak(k)ers

18 december 2016

Schoolmakers zkt schoolmakkers

 

Om tegemoet te komen aan de vragen van scholen trekt Schoolmakers nieuwe ‘schoolmak(k)ers’ aan. M/V met een hart voor onderwijs en met het talent om als zelfstandig ondernemer scholen te ondersteunen in het aanpakken van hun uitdagingen.

Voel je je aangesproken? Wil je als zelfstandige (al dan niet in bijberoep) Schoolmakers versterken? Kom dan naar de infosessie ‘Schoolmakers groeit ’.

Tijdens deze sessie verwerf je een helder beeld over de ambities van Schoolmakers en wat scholen van schoolmak(k)ers mogen verwachten. Je komt ook te weten hoe je als nieuwe schoolma(k)er door het team wordt omkaderd. Met die inzichten kan je (nog beter) voor jezelf uitmaken of en op welke manier je als zelfstandige onderwijsondernemer vanuit de coöperatieve Schoolmakers aan de slag wil.

De infosessie vindt plaats in het sfeervolle Greenwich café in Brussel, op donderdag 26 januari van 20u tot 22u. Je meldt je online aan (klik hier). De avond zelf breng je 5 euro mee: als bijdrage in de kosten (inclusief een consumptie). Verder verwachten we dat je oprecht interesse hebt om als schoolmak(k)er aan de slag te gaan en dat je jezelf herkent in het profiel van de schoolmak(k)er

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be