SchoolSmakers — proeverijen van Schoolmakers

05 januari 2015
 SchoolSmaker definitie__

Neem deel aan een SchoolSmaker, een proeverij van Schoolmakers. Het is de ideale manier om op korte tijd jouw knowhow aan te vullen met expertise van Schoolmakers. Hieronder vind je een overzicht van de SchoolSmakers.

Schoolsmaker cocreatief leidinggeven In deze SchoolSmaker maak je (verder) kennis met cocreatief leiderschap. Met de andere deelnemers onderzoek je wat deze vorm van gedeeld leidinggeven kan betekenen voor jezelf en voor je school. Klik hier voor meer info.
Schoolsmaker feedback In deze Schoolsmaker proef je van de kracht en de kunst van feedback: van peer-to-peer feedback over zelfsturende reflectievragen tot zinvolle rapportcommentaar. Klik hier voor meer info.
Schoolsmaker schaalvergroting In deze SchoolSmaker krijg je een introductie op het thema ‘schaalvergroting’, om vervolgens aan de hand van praktijkcases te onderzoeken wat werkt. Klik hier voor meer info.
Schoolsmaker peer mediation Peer mediation staat voor bemiddeling door leerlingen voor leerlingen. In deze SchoolSmaker krijg je zicht op het traject van peer mediation, de valkuilen en de mogelijkheden Klik hier voor meer info.

Terug naar schoolsmakers

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Mooie synthese @YDemaertelaere #schoolmakers

Op https://t.co/YIMbYsDydL staan heel wat handvatten om om te gaan met diversiteit in de klas @hautekiet #schoolmakers

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2022 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be