Zorg voor je school – zorgcontinuüm toepassen op een efficiënte manier

03 mei 2018

Inhoud

Vaak komen kinderen de klas binnen met een lijstje. Een lijstje van hoe er moet worden omgegaan met hen, wat ze nodig hebben, waar je als leerkracht op moet letten. Wat als we deze lijstjes kunnen combineren met zorg voor onszelf als leerkracht? Met als doel de werklast te verminderen.

Als Schoolmakers brengen we graag deze denkstrategieën en diversiteitsbril binnen in de groep, we adviseren en helpen je concreet op weg. We delen materiaal en blijven ook tussen de drie sessies met elkaar in contact. Een coaching die opmerkelijk deugddoend is bij zowel leerkracht als leerling.

Praktisch

17 oktober 2018, 21 november en 16 januari 2019 telkens van 9 tot 12 uur in 3390 Sint-Joris- Winge

Tarief: 120 euro, all-in. Schrijf je hier in. 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

"We hebben leerlingen nodig die durven ingrijpen in hun leven, maar ook in maatschappelijke en ethische dilemma’s."

Interview met OESO-onderwijsexpert Dirk Van Damme over trends en ontwikkelingen in onderwijs. Via @klasse_be
https://t.co/fPwWHok2AI

Aftermovie van het kick-off event van IdeaalDuaal 2019, dat plaatsvond op 8 februari in The EGG in Brussel. Met oa onze Schoolmaker Lien Peeters. #ideaalduaal @ideaalduaal https://t.co/QGCYtjPr0n

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2019 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be