De impact van AI op ons onderwijs

Directeur Hans Debel: Ik vond het zelf ook een zeer boeiende uiteenzetting.


De impact van AI op ons onderwijs’

Vanuit haar Pedagogische Raad ontstond bij de Heilige Familie Ieper de vraag naar de mogelijkheden van artificiële intelligentie. Samen met Schoolmaker Charlotte werd daarom een pedagogische studiedag op maat van het voltallige korps ingericht, met als thema “AMA.I. – De invloed van ChatGPT&co op ons onderwijs”.
—————————–
Aan het einde van de vorming, wist directeur Hans Debel het volgende te zeggen:
“Ik vond het zelf ook een zeer boeiende uiteenzetting. In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat tijdens een nascholing mijn gedachten wel eens afdwalen naar de dringende dossiers die op de plank liggen, maar tijdens de presentatie van Charlotte is dat niet het geval geweest, eenvoudigweg omdat deze vorming zeer rijk en afwisselend was en deze ook met een stevige vaart erin werd gebracht.”
Wil je graag samen met ons aan de slag rond artificiële intelligentie? Van inspirerende keynotes tot gedragen verandertrajecten: Charlotte en Erik werken met plezier op maat van jouw onderwijsorganisatie!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be