Gestroomlijnde communicatie

Krijg jij ook vaak mails die niet, of maar half, aan jou geadresseerd zijn? Of een mail waarin eigenlijk niet duidelijk staat wat er nu exact van jou verwacht wordt? Of ben jij diegene die wenst dat er een korte bevraging wordt ingevuld, maar zich frustreert omdat dit niet (of te weinig gebeurt)? In veel scholen ontbreekt het nog aan een doordacht communicatieplan, zodat voor iedereen niet duidelijk is wie, wat en langs welk kanaal communiceert. Dit kan bij directie, leerkrachten en leerlingen voor frustraties en gemiste boodschappen zorgen. In tijden van digisprong en toenemende communicatiekanalen is het zaak daar doordacht mee om te gaan.

Stroomlijn je communicatie!

Deze training neemt je mee doorheen een aantal tips en een aantal valkuilen in communicatie. Elke communicatie heeft een doel, dus je stemt best je vorm van communicatie daarop af. Hoe doe je dat? Welke vormen zijn er? Hoe neem je je collega’s hierin mee?

Door tijd en aandacht te investeren in wat je communiceert, hoe je communiceert en met wie je communiceert, wordt jouw communicatie gerichter en preciezer.

Doelen

Na het volgen van deze vorming…

  • bereik je je doel (door je communicatie aan de situatie aan te passen)
  • weet je welke tips je kan toepassen om jouw communicatie gerichter en preciezer te maken
  • weet je wat de valkuilen zijn en hoe je die kan vermijden
  • heb je een idee over hoe je dit op organisatorisch niveau kan aanpakken

Duur

1 dagdeel

Prijs

Per dagdeel: € 650, excl. btw en excl. verplaatsingskost

Aanvraagformulier

  • Hidden

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be