School maken met Bednet

Bednet deed voor haar Denkdag beroep op Schoolmaker Charlotte om het digitaliserend Vlaamse onderwijslandschap in kaart te brengen, met als doel de drempels voor Bednet-kinderen en jongeren te verlagen.


Een leerling wordt zwaar ziek. Kan niet meer naar school. Wat doe je dan? Onderwijs is voor Schoolmakers niet beperkt tot de klasvloer. Heel wat organisaties zetten zich in voor ons onderwijs, en ook zij kunnen op onze expertise rekenen!

Bednet deed voor haar Denkdag beroep op Schoolmaker Charlotte om het digitaliserende Vlaamse onderwijslandschap in kaart te brengen. Het doel? Bednet nog toegankelijker maken voor de kinderen en jongeren die nood hebben aan Bednet – zodat élk kind van sterk onderwijs kan genieten. #doordachtdigitaal met een hart!

Wil je met jouw school of onderwijsorganisatie ook doordacht aan de slag met digitalisering? Charlotte en Erik helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

JA we moeten samen met de scholen nog beter inzetten op taalrijke omgevingen in de kleuterklas. NEEN dat gaan we niet doen door gezinnen die het al lastig hebben te straffen. Hear Hear voor de oproep om samen toe te werken naar een positief taalproject. #schoolmakers

15 bestuurders @ 7 #coöperaties -@rescoopv 's #Druifkracht & NAVITAS; #werkerscoöperaties @tintelijn #OMGEVING & #hota; #Tweeperenboom & #Schoolmakers namen deel aan onze 2-daagse @CeraCoop @KCO_KULeuven. Merci @FredDufays, Johan, @AMVangeenberghe @lieve_jacobs & @HannesHollebecq

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2023 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be