Aan de slag met AI in Via Tienen

Op een pedagogische studiedag in Tienen wilden zo'n 40 deelnemers graag ontdekken wat A.I. voor hun lessen en hun leerlingen kan betekenen. Schoolmaker Erik bracht een genuanceerd verhaal over de impact en reikte ook tips aan om meer uit de chatgesprekken met A.I. te halen voor de leerkracht, maar ook om leerlingen te inspireren.


Twee aanwezigen schreven achteraf een mailtje:

Een verhelderende en inspirerende sessie over AI (in het onderwijs). Erik brengt op een enthousiaste manier het verhaal van de complexiteit en de genialiteit van de toepassing. Bovendien durft hij stil te staan bij de angstaanjagende valkuilen ervan. De zin om in de klas met AI aan de slag te gaan is aangewakkerd!
 
Lieve en Lies – Via Tienen

Lees je graag al wat meer over wat je met ChatGPT & co kan doen in jouw lessen? In ons dossier schijnen we ons licht op belangrijke vragen en proberen we gericht suggesties aan te reiken. Suggesties op maat van leerkrachten en beleidsteams uit alle lagen van ons onderwijs:

Wil je ook aan de slag met artificiële intelligentie in jouw school? Charlotte en Erik brengen met plezier een workshop of traject op maat van jouw onderwijsorganisatie!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be