Aan de slag met AI aan Vives Hogeschool

Logo van Vives Hogeschool

Ook het team van opleidingshoofden van Biotechniek en Technologie van Vives Hogeschool weet dat artificiële intelligentie een grote impact heeft.
Schoolmaker Charlotte mocht hen verder op pad zetten in hun ontdekkingstocht.


Het team zei na de workshop het volgende:

Het team van opleidingshoofden dat zich dagdagelijks bezighoudt met de biotechniek en technologie-opleidingen werd tijdens deze sessie ondergedompeld in de nieuwste evoluties op vlak van artificiële intelligentie. De sessie bestond uit verschillende delen. Een keynote werd aangevuld met een brainstormsessie en nabespreking. De collega’s waren heel enthousiast. Charlotte beschikt over een uitgebreide technologische kennis, wat in deze sessie een duidelijke plus was.

Lees je graag al wat meer over wat je met ChatGPT & co kan doen in jouw lessen? In ons dossier schijnen we ons licht op belangrijke vragen en proberen we gericht suggesties aan te reiken. Suggesties op maat van leerkrachten en beleidsteams uit alle lagen van ons onderwijs:

Wil je ook aan de slag met artificiële intelligentie in jouw school? Charlotte en Erik brengen met plezier een workshop of traject op maat van jouw onderwijsorganisatie!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief