Aan de slag met AI in de Kunstkaai

Het leraarsteam van de Kunstkaai wou graag ontdekken wat A.I. voor hun lessen en hun leerlingen kan betekenen. Schoolmakker Charlotte creëerde een speelveld van mogelijkheden en spendeerde de nodige aandacht aan valkuilen en drempels, zodat het team met duidelijke handvaten A.I. kan inzetten.


Het team zei na de workshop het volgende:

“Het was een heel inspirerende workshop en Charlotte heeft een innemende stijl van workshop-geven. Ik ga het zeker gebruiken in mijn lessen, maar wil me er wel eerst wat meer in verdiepen.”

“Hopelijk lopen nog meer collega’s hier warm voor. Dit is een trein die ze niet mogen missen! Ik zou deze cursus nog eens aanbieden voor een volgende groep collega’s.”

“Zeer heldere toelichting over de taalbased AI en de mogelijkheden voor leerkracht en leerling”

“Zeer toegespitst op de onderwijspraktijk, en tegelijk breed genoeg met zowel aandacht voor gebruik door leerlingen als opportuniteiten voor leerkrachten. Een brede waaier met alternatieven voor ChatGPT en achterpoortjes, zonder de GDPR en privacy risico’s uit de weg te gaan.”

Lees je graag al wat meer over wat je met ChatGPT&co kan doen in jouw lessen? In ons dossier schijnen we ons licht op belangrijke vragen en proberen we gericht suggesties aan te reiken. Suggesties op maat van leerkrachten en beleidsteams uit alle lagen van ons onderwijs:

Wil je ook aan de slag met artificiële intelligentie in jouw school? Charlotte en Erik brengen met plezier een workshop of traject op maat van jouw onderwijsorganisatie!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be