Intelligente technologie in onderwijs

Intelligente technologie houdt de belofte in onderwijs te kunnen versterken, ondersteunen en verrijken. Het gaat niet zozeer over de toestellen, maar over de verandering van onderwijs geven en organiseren.

Wil je de innovatieve kracht van slimme technologie combineren met de kracht en ervaring van de leerkracht, is het zaak te kijken waar ze complementair zijn.

Door na te gaan waar in het onderwijsproces technologie veranderingen teweeg kan brengen, kan elke leerkracht en onderwijsinstelling de kansen benutten en risico’s correct inschatten.

Doelen

  • Je krijgt een brede kijk op intelligente technologie die een impact heeft en kan hebben op onderwijs;
  • Je krijgt handvatten om hiermee aan de slag te gaan in jouw lessen.

Duur

We kunnen een offerte op maat van jouw school uitwerken, waarbij we werken aan de hand van verschillende dagdelen en/of studiedagen.

Prijs

Per dagdeel: € 650, excl. btw en excl. verplaatsingskost

Lees hier de ervaring van andere deelnemers.

Aanvraagformulier

  • Hidden

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be