Zorgen voor jezelf

17 juni 2019

Omschrijving van het aanbod

We gaan samen op zoek naar manieren om de balans werk-persoon in evenwicht te krijgen. Hoe zorg je ervoor dat je niet constant leerkracht bent en de hele tijd rode flikkerlichtjes in je hoofd hebt hangen die je nooit los kan laten?

Dat is waar deze coaching voor staat.

Doelgroep

Leerkrachten lager onderwijs

Doelen

Na het volgen van deze coaching heb je tools/handvaten om de balans tussen werk-persoon meer en beter in evenwicht te krijgen.

Vorm

Coaching

Publiek

Kan één leerkracht zijn of een paar leerkrachten die zich veilig genoeg voelen bij elkaar om persoonlijke groeipaden te bespreken.

Data en locatie

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Maar hoe zorg je er als school voor dat de uitdagingen die op je school afkomen haar juist versterken en doen groeien? Dat is de keynote die schoolmaker @BertSmits zal brengen op de Dox-week in #Lier.
Ontdek hier het programma: https://t.co/w8TJzvvx6R

Collega @AnKennes schreef een boek: All-in, inclusief lesgeven met #UDL.

"Met UDL varieer je in je manier van lesgeven zodat iedereen mee is, terwijl jij jezelf niet verliest in chaos. "

Koop het nu: https://t.co/RiYNExU42s

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2019 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be