Zorgen voor jezelf

17 juni 2019

Omschrijving van het aanbod

We gaan samen op zoek naar manieren om de balans werk-persoon in evenwicht te krijgen. Hoe zorg je ervoor dat je niet constant leerkracht bent en de hele tijd rode flikkerlichtjes in je hoofd hebt hangen die je nooit los kan laten?

Dat is waar deze coaching voor staat.

Doelgroep

Leerkrachten lager onderwijs

Doelen

Na het volgen van deze coaching heb je tools/handvaten om de balans tussen werk-persoon meer en beter in evenwicht te krijgen.

Vorm

Coaching

Publiek

Kan één leerkracht zijn of een paar leerkrachten die zich veilig genoeg voelen bij elkaar om persoonlijke groeipaden te bespreken.

Data en locatie

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers

Ik werd geïnterviewd door @tijd, samen met anderen, over het digitale onderwijs en de vragen die het oproept. @Schoolmakers https://www.tijd.be/dossiers/coronavirus/digitaal-lesgeven-scholen-zoeken-houvast-voor-onuitgegeven-experiment/10218027.html

In het net verschenen #Iedereenschoolmaker tonen @BertSmits en @Yves_Larock hoe je als school met permanente #verandering omgaat. Met zeven hefbomen om zelfs met kleine ingrepen het leervermogen van de hele school aanzienlijk te versterken.

Bestel hier: https://buff.ly/2WVMBy4

Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CVBA, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2020 Schoolmakers, Alle rechten voorbehouden - Privacy policy

Website door rubenvaes.be