Provincie Antwerpen Leert: ondersteuning Zomerscholen

Provincie Antwerpen wil met hun zomerscholen zoveel mogelijk kinderen vrolijke dagen vol sport en spel, creativiteit en speels leren laten beleven. De provincie zocht een kennispartner rond leren en lesgeven om het zomerscholen project in 2023 mee vorm te geven.


Dit is Luca, de mascotte van Provincie Antwerpen Leert. Op initiatief van de Provincie Antwerpen begeleidt Schoolmakers samen met partner Speelmakers de Antwerpse zomerscholen zodat ze een ijzersterk leer- en speelprogramma kunnen aanbieden. En dat loont, sinds het eerste jaar is de provincie koploper voor wat betreft het aanbieden van kwaliteitsvolle zomerscholen. In 2022 ging maar liefst 43% van de Vlaamse zomerscholen door in deze provincie. Ook in 2023 zetten we de samenwerking verder waarbij we provincie Antwerpen ondersteunen om ten volle in hun pioniersrol te staan. 

Ook graag aan de slag met zomerscholen? Esther en Lydwin helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be