Join For Water: samen met scholen aan de slag rond veerkrachtige water-ecosystemen

In het ‘Project W - Waterwijs met water’ gaat JoinForWater samen met scholen gedurende tweejarige trajecten de uitdaging aan om leerlingen duurzame keuzes te leren maken rond water. JoinForWater is daarbij op zoek naar procesbegeleiding rond impactmetingen en evaluatie in het traject; interessante intervisiemomenten en het optimaal inzetten van digitalisering.


JoinForWater is een ngo die zich inzet voor veerkrachtige water-ecosystemen. In het ‘Project W – Waterwijs met water’ gaat JoinForWater samen met scholen gedurende tweejarige trajecten de uitdaging aan om leerlingen duurzame keuzes te leren maken rond water. Schoolmaker Erik begeleidt JoinForWater bij de digitalisering van hun trajecten, Joëlle ging samen op zoek naar manieren om de intervisies in het traject optimaal te begeleiden, en Jetje hielp de ngo een stuk op weg in het uitzetten van hun impactmeting. 

“Door de hele keten van onze interventies visueel te maken zagen we welke impact wij konden maken en welke invloed dat had op onze doelgroep. Een interessante oefening, waarin we dan verder werden begeleid door Schoolmakers om die impact nog meer efficiënt en meetbaar te maken.”

Heb je vragen over procesbegeleiding in onderwijs? Joëlle en Jetje helpen je graag verder!

Heb je vragen over digitalisering optimaal inzetten in onderwijs? Erik helpt je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schoolmakers begeleidt leer- en veranderprocessen in scholen, van kleuter- tot volwassenenonderwijs. Wij werken nauw samen met raden van bestuur, directies, leerkrachten, leerlingen, oudercomités, pedagogisch begeleiders, ... Wij leveren maatwerk.

Volg ons op Twitter @Schoolmakers
Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.
Schoolmakers op Facebook Schoolmakers op Youtube
Schoolmakers CV, Dorpsstraat 1, BE-3020 Winksele - info@schoolmakers.be © 2024 Schoolmakers - Disclaimer & Privacy - Verkoopsvoorwaarden

Website door rubenvaes.be