Britt Lotens

Na mijn studies als biochemicus, ben ik aan de slag gegaan in het secundair onderwijs in hartje Antwerpen. Kennis overbrengen, inspireren en motiveren, het leerproces bij anderen activeren zijn mijn tweede natuur. Naast het lesgeven was ik vele jaren mentorcoach en nam ik een leidinggevende rol op als campuscoördinator en als (adjunct-) directeur.

In 2017 startte ik mijn zelfstandige coachpraktijk op. Sindsdien leg ik me als trainer en ICF-gecertificeerde, professionele coach (PCC) toe op het vergroten van (zelf)kennis en persoonlijk leiderschap.

 In mijn coachstudio zie ik coachees met vragen rond loopbaan, veerkracht, missie, … Bijna 50% van mijn cliënten zijn onderwijsmensen. Mijn vele jaren ervaring in onderwijs en de dagdagelijkse casussen uit mijn coachpraktijk maken dat mijn trainingen doordrongen zijn van de praktijkvoorbeelden.

 Mijn passie voor coaching en mijn liefde voor onderwijs vertaalt zich in een kwaliteitsvolle mix op vlak van: de keuze van oefeningen, het benaderen van de groep, het aangaan van een verbinding met de deelnemers, het zich kunnen verplaatsen in de realiteit van de leerondersteuners…

 Een boeiende combinatie van kennis, ratio en gevoel, aangevuld met een gezonde portie empathie en nieuwsgierigheid, met het vermogen om te vertragen en mijn geloof in ieders groeipotentieel maken van mij de trainer en coach die ik ben.


Terug naar ons team

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, publicaties en verhalen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief